Tudatosság Tér

Tudatosságfejlesztés és stresszoldás határok nélkül

Előfizetés lemondása

Tudatosság Tér előfizetés lemondása

A lemondás végérvényesen törli az előfizetésed, és a hozzáférésed is korlátozásra kerül az alábbi feltételek szerint.

Kérlek, vedd figyelembe az alábbiakat, mielőtt törlöd az előfizetésed:

  • Az Online Tudatosság Tér Önálló és Közösségi Gyakorlás szekcióhoz azonnal megszűnik a hozzáférésed és emailben sem kapsz értesítést a gyakorlási időpontokról és a közösségi találkozókról.
  • Amennyiben két hónapja van már Tudatosság Tér előfizetésed, akkor a továbbiakban folyamatos hozzáférést biztosítunk a Belső Erő Online Alaptréninghez, de a haladó szinthez elveszíted a hozzáférésed!
  • Amennyiben négy hónapja van már Tudatosság Tér előfizetésed, akkor a továbbiakban folyamatos hozzáférést biztosítunk a Belső Erő Online Alap és Haladó Tréninghez, de a mester szinthez elveszíted a hozzáférésed!
  • Amennyiben legalább hat hónapja van már Tudatosság Tér előfizetésed, akkor a továbbiakban folyamatos hozzáférést biztosítunk a Belső Erő Online Alap, Haladó és Mester Tréninghez.

Megértjük a döntésed és további sok sikert kívánunk a tudatosságfejlesztésedhez, az elengedéseidhez és a meditációidhoz.

Hálásak vagyunk, hogy eddig is velünk voltál és együtt dolgozhattunk Veled a tudatosságfejlesztésben.

Amikor úgy érzed, hogy szeretnél visszatérni a Tudatosság Térbe és továbbra is élvezni annak előnyeit és hozzájárulását az életedhez, akkor ezt is megteheted, de azt nem tudjuk garantálni, hogy ugyanezen az áron tudsz majd csatlakozni, amin most az előfizetésed volt.

Lemondás esetén azonnal felfüggesztésre kerülnek a jogosultságaid a fentiekben jelzett feltételek függvényében, ezért érdemes átgondolni, hogy mikor indítod el a törlést. Az automatikus terhelés bármikor visszavonható az előfizetés lemondásával.

Amennyiben a rendszer azt írja ki a folyamat indítása után, hogy az előfizetés nem található, akkor ezt jelezd felénk kérlek egy emailben, vagy lépj vissza ennek oldalnak aljára és használd az azonnali üzenet küldés funkciót. Ebben az esetben a lemondási folyamat már egyszer lefutott, vagy átmeneti hiba miatt nem tudott befejeződni és ezért ki kell vizsgálnunk és manuálisan kell az előfizetésed leállítanunk.

<< Törlési folyamat indítása >>

Kérdés esetén használd az alábbi űrlapot azonnali email küldéshez