Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
5700 Ft
Kezdj hozzá

Elengedés Alapok Online Tréning

Ebben a tréningben a Belső Erő Tréning Program elengedés technika alapjaival ismerkedhetsz meg és négy belső erő meditációval is elkezdhetsz magadon dolgozni, melyek az elengedésben és a helyreállításban segítenek.

Ennek a tréningnek az anyagai teljes mértékben megtalálhatóak a Tudatosság Térben és azon belül a Belső Erő Tréningekben.

Ez tréning kifejezetten új érdeklődőknek készült, akik még nem tudták magukat elkötelezni a rendszeres önmunkára a Tudatosság Tér közösségével, de szeretnének megismerkedni az elengedés alapjaival.

Elengedés Alapok Online Tréning tartalomjegyzék - kattints ide

Elengedés Alapok Online Tréning Tartalma

ELŐADÁSOK:

I. Hogyan engedhetjük el önállóan a félelmeinket, negatív érzéseinket és stresszes helyzeteinket?
Elengedés-technika online előadás és gyakorlat

Egy előadás, melyből megismerheted az elengedés előnyeit, az elméletét és gyakorlatát is.

II. Stresszkezelés otthon előadás és gyakorlat

Egy előadás, amely a stresszkezelést helyezi a fókuszba, de itt is találsz elengedés elméletet és gyakorlatot is.

III. Belső gyermek előadás

Egy előadás, amely segít jobban megértened és kapcsolódnod a benned élő gyermekhez. A belső gyermekkel való jó kapcsolat kulcsfontosságú a boldog és kiteljesedett élethez.

IV. Belső Erő Online Alaptréning előadás

A Belső Erő Alaptréning elméleti előadásában megismerheted azokat az energetikai alapismereteket, melyek segítségével jobban megértheted a világod és a lényed működését. A magas energiaszint újjáteremtésének képessége a magasabb tudatállapotok megéléséhez segít hozzá. A béke, az öröm, a harmónia, és a szeretet teljesebb átélése magasabb energiaszinteken lehetséges. A gyakorlati rész elsajátítására a Tudatosság Téren belüli Belső Erő Online Alaptréningben lehetséges.

BELSŐ ERŐ MEDITÁCIÓK

1.) Csakratisztító és harmonizáló meditáció

A Belső Erő Alaptréning meditációja, aminek hallgatásával jobban megérted a csakrák működését és tudatosságod segítségével az elengedést gyakorolva egyre harmonikusabbá válik az életed. A Belső Erő Alaptréning meditációja, aminek hallgatásával megtisztíthatod és harmonizálhatod a csakráidat. Sokak kedvence, mert hatása azonnali. Nyugalom, harmónia, lelki béke és magas energiaszintre számíthatsz ennek a meditációnak a hallgatásával.

Révüléses technikával Rujder Tamás hangjával. – online és mp3 –


2.) Belső gyermek vezetett meditáció


Vedd fel a kapcsolatot a belső gyermekkel! Megértheted és megtanulhatod, hogy mi az Ő szerepe és helye az életedben. Ebben a vezetett meditációban belső gyermeked elvezet egy olyan helyre, ahol további találkozások és felismerések várnak Rád. Szeretnél ismét felszabadult és boldog gyermek lenni? Itt és most lehetőséged van ezt újból átélni és kapcsolódni a lelkesedés kiapadhatatlan forrásához.
A témához kapcsolódóan találsz egy előadást is, ami segíti a jobb megértést és a meditációd elmélyülését is.

Révüléses technikával Rujder Tamás hangjával – online változat –


3.) A terhek elengedése vezetett meditáció

A terhek elengedése meditációban gyakorolhatod az elengedést. Ezt a különleges meditációt rendszeresen végezve egyre könnyebb lesz az élet, mert az elmét elengedve az Önvaló lesz az életed irányítója.

A lelki terhek és a stressz elengedése kulcsfontosságú a belső erőd eléréséhez és zavartalan használatához. Képes vagy lerakni és elengedni minden helyzetet, érzést és gondolatot, ami akadályoz abban, hogy a Forrásban létezz és szabadon szeress.

Az isteni lényeged maga a teljesség, de ennek fényét és ragyogását csak a terheid elengedése után van lehetőséged megtapasztalni.

Révüléses technikával Rujder Tamás hangjával – online változat –

4.) Immunerősítő Fény meditáció

Ez a vezetett meditáció erősíti és támogatja az immunrendszered működését és elősegíti az ősöktől kapott meggyőződések és hitrendszerek elengedését és felülírását. Amennyiben helyreállításban van a tested és tüneteket észlelsz, akkor ajánlott akár napi több alkalommal is meghallgatni, hogy megtámogasd az öngyógyító folyamatokat magadban. Ritkán, de előfordulhat, hogy felerősödnek a tünetek mielőtt elmúlnának. Ez természetes folyamat, csak figyeld meg és engedd el.

Révüléses technikával Rujder Tamás hangjával – online változat –

BÓNUSZ VIDEÓ

Az Egységtudat és a Forrásenergia hatalma

Ebben a videóban Dr. Illés Gabriellával bemutatunk egy-két látványos erőgyakorlatot, aminek segítségével megismerheted az Egységtudat és a Forrásenergia hatalmát. A videó tartalma az elme számára elsőre hihetetlennek tűnik, de szíved, aki hisz a csodában tudni fogja, hogy Te is képes vagy erre. Az Egységtudatot és a Forrásenergia készségszintű használatát a Belső Erő Haladó és Mester szintű tréningjeiben sajátíthatod el.

BÓNUSZ KUPON:

A tréning megvásárlása után a tréning árával megegyező kupont adunk, amit felhasználhatsz a Tudatosság Tér előfizetés előfizetésed indításánál.